#204 - Hvordan vil LOOP fitness skabe mere værdi for medlemmerne?

26 March 2021- 6 min read

Podcast

I det fjerde afsnit af vores podcast serie har vi besøg af Tobias Bai fra LOOP fitness. Tobias vil fortælle, hvordan de vil skabe mere værdi for deres medlemmer. 

 

Fitness er en branche, som har været præget af udfordringer i at understøtte værdien for medlemmerne. Derfor hører vi i dette afsnit fra Tobias, der har været i fitness branchen i over 23 år. Han deler sit syn på branchen og de overvejelser, som LOOP fitness gør sig for at skabe mere værdi for medlemmerne. 

 

I samarbejde med Brian Johannsen, At Turde FM.  

 

Samtalen går også på, hvordan målet med en virksomhed ikke er transaktionen men derimod hele rejsen kunden er på med dit produkt eller service. Altså, det handler om at forstå kundes adfærd og behov for at kunne skabe værdi. Her vil Tobias også komme ind på IT, og hvordan det kan være den helt stor hjælp for fremadrettet at kunne være endnu mere opmærksomme på medlemmerne behov og adfærd. Vil du høre svar på: 


Hvordan fitness branchen kan forbedre deres abonnementsforretning? 

Hvordan de kan give endnu mere værdi for deres medlemmer? 

Så tryk afspil. 

Apple Spotify-Logo

Du kan også lytte til afsnittet på din fortrukne podcast platform. 

 

 

Derfor skal du overveje en medlemsklub

 

Tags:

Podcast

About the Author

Find out more about the author and follow them and social media to stay connected with them

Mette N. Mortensen

Mette N. Mortensen

Mette N. Mortensen is a student employee with a thirst for Marketing. She is driven by her passion, and takes pride in providing the best results possible. As a Marketing Manager, her goals include providing relevant and exciting content, innovative solutions, and provide value to both company and customers. In addition to working at Upodi, Mette is taking her Master degree in Strategic Communication at Aarhus BSS.