Boost forretningen med et godt tilbud

25 September 2020- 4 min read

På side 1 i den store købmandsbog står der at ”et godt tilbud” (må gerne udtales med Lars Larsen accent – altså godt solidt jysk!) er den direkte vej til nye kunder. Det er også rigtigt. Der er ikke noget, der kan få vores parader ned som et godt tilbud.

Sådan er det også i abonnementsverdenen.

Et godt tilbud, hjælper dig med at få:
  • Nye kunder
  • Eksisterende kunder til at købe mere
  • ”Gamle” kunder til at vende tilbage

En af metoderne til at give et godt tilbud i en forretning, der er drevet af abonnement, er med en ”rabat-kode”.  I en abonnementsforretning skal man dog holde tungen lige i munden for at sikre det bliver gjort rigtigt.

Upodi har en række simple håndtag du kan ”dreje” på for at få den helt rigtige rabat-kode til din forretning.

Procent

Alle rabatkoder giver en procentvis rabat på din service/produkt/vare – du bestemmer selv, hvad den rabat skal være. (Det er dig, der er eksperten i din forretning, men spørg gerne dig selv, hvilken rabat du selv ville reagere på?).  

Udløb

Hvornår skal rabatten udløbe? Skal den køre i al evighed? I upodi sætter du selv en udløbsdato. Og efter den dato er rabatten ugyldig. Så du behøver ikke være bange for at dine rabat-koder kommer til at ligge og flyde på div. Internetsider i tid og evighed. Du har kontrollen!

Mængde I

Det kan også være, at du ønsker at lave en bestemt mængde rabatkoder. Det kunne være, hvis du ville tilbyde deltagere i et event en speciel kode så de kan få et godt tilbud. Dermed får hver deltager sin egen unikke rabatkode.  

Mængde II

Du kan også lave en generisk rabatkode, men begrænse antallet af gange som koden kan bruges til f.eks. 500. Eks. ”De første 500 sign-ups får 50% rabat på din service” – man skal heller ikke undervurdere værdien af ”knaphed/scarcity” – bare se på Amazon, verdens største boghandel (plus meget mere). ”Der er kun 8 eksemplarer tilbage af denne bog” (mon dog?)

Og selvfølgelig kan rabatkoder knyttes til én bestemt produkt plan, så du ikke skal give rabat på alle dine services – men kun dem du definerer.

Rabatkoder er med andre ord et stærkt værktøj til at få nye abonnenter, fastholde eksisterende og tilbageerobre ”tabte” abonnenter. Det vigtigste i denne sammenhæng er, at med Upodi er det dig, der sidder bag rattet og definerer den bedste strategi til dine kunder.

 

Vil du vide mere om, hvordan du laver rabat-koder i Upodi?   

 

REQUEST A DEMO!

 

 

About the Author

Find out more about the author and follow them and social media to stay connected with them

Jakob Soderberg

Jakob Soderberg

Jakob knows a lot about a lot of things. Including (not excluding) fundraising, subscription based business models, IPA's and IPO's plantbased foods and barefoot running.