Forhold eller one-night stands?

24 November 2020- 5 min read

📣 📣 📣

Hey Jakob?

❓ Hvorfor er det nu lige, at man skal overveje en abonnementsforretning i stedet for en traditionel forretning? ❓

Hmm... godt spørgsmål. Jeg prøver med Story-telling. Kom med. Sæt dig ned, tag et stykke pumpkin pie 🥮 og nyd efterårets trommen på ruden mens du læser videre.

Bassen dundrer derudaf, sådan lidt Billy Jean-agtigt. 🎼🎸

Det er lørdag aften. Sent. Efter et par Margharitaer (eller en håndfuld). Du ejer danse-gulvet som var du John Travolta i Saturday Night Fever. 🕺 Du får øjenkontakt med hende den søde lyshårede, som sad oppe ved baren.

Hun smiler.

Du smiler.

I danser – du ER John Travolta..... 😎

I ender sammen og har en fantastisk nat. ❤

Søndag morgen. Bassen buldrer stadig.... nej, det er naboen, der er ved at tømme sin storskrald-container.

Du har dårlig ånde. Hun vågner. I kigger på hinanden. Lidt forlegent.

Nå, men jeg skal også til fodbold med drengene” får du mumlet, mens du samler tøjstykkerne sammen. Hun har en aftale om brunch med pigerne – så det passer helt fint.

Nå, men øhh... vi tales ved?” mumler du.

Yes yes... det gør vi.”, svarer hun (ikke særligt overbevisende).

...

En uge senere står du der igen. Bassen dundrer. Du er John Travolta og hende den mørkhårede du aldrig har mødt før, smiler til dig oppe fra baren. I skal da danse...

Hvis bare livet var så let. Right?

Sådan har mange forretninger det i dag. De kæmper om opmærksomheden på dansegulvet og der er langt mellem de smilende piger i baren.

Hvis bare der var en model, hvor du ikke hver eneste uge skulle ud på dansegulvet og gøre dig lækker for at tiltrække dig opmærksomhed fra de søde piger i baren.

Hmm..... 🧐

Hov vent...

Det findes.

Det kaldes et forhold. 👩‍❤️‍👨

Et forhold, hvor du udvikler et dybere kendskab til din partner. Du lærer hende endnu bedre at kende. Du arbejder med forholdet – og du kan bruge din tid (og penge) på noget mere meningsfyldt en Margharitaer, kondomer og Panodiler.

Og du ved godt, at selvom du har lidt dårlig ånde, håret ikke er helt i Travolta-mode og naboen er ved at tømme stor-skralds-containeren, så er chancen for ”morgenmad på sengen” markant større end den var tidligere.

Den erkendelse har mange traditionelle forretninger indset . De har opdaget, at man ved at udvikle et tættere forhold til sine kunder kan:

✔ bruge færre penge på markedsføring,

✔ forudsige indtjeningen bedre (du starter ikke fra 0,- hver den første i måneden) og

✔ du får mere loyale kunder som bruger flere penge hos dig – hvis du iøvrigt behandler dem ordentligt.

Det er den oplevelse man får når man går fra en transaktionsbaseret forretning til en forretning baseret på abonnement. ❤

Det er derfor du skal overveje en abonnementsforretning!

 

 

 

About the Author

Find out more about the author and follow them and social media to stay connected with them

Jakob Soderberg

Jakob Soderberg

Jakob knows a lot about a lot of things. Including (not excluding) fundraising, subscription based business models, IPA's and IPO's plantbased foods and barefoot running.