Kan dine kunder sætte deres abonnement på pause?

15 April 2020- 3 min read

Hvor nemt er det for dine kunder at sætte abonnementet på pause?

For nyligt havde Tien Tzou som er CEO og founder i amerikansk/kinesiske Zuora en spændende opdatering.

Se opdateringen her

Den feature som Zuora’s kunder brugte mest i april 2020 (Corona - Lock Down) var: ”Put subscription on hold” eller sæt abonnement på pause.

Det er interessant, for undersøgelser viser at hvis du giver kunderne muligheden for at sætte abonnementet på pause, kan du reducere din churn med 15% (1 ud af 6 vælger pause i stedet for opsig abonnement og genaktiverer efterfølgende abonnementet).

Så spørgsmålet er: hvor nemt er det for dine kunder at sætte deres abonnement på pause?

icon-hold

Hvis det er svært, så er chancen for at de opsiger det ret højt, og så er det sværere at eksekvere en win-back strategi.

Udfordringen er mange gange, at det er teknologien der sætter begrænsningen og det er ærgerligt. Ved at vælge en 100% dedikeret abonnementsplatform som amerikanske Zuora eller danske Upodi, gør du det nemt for dig selv at tilbyde dine kunder virkelig god kundeservice.

Mange gode abonnementseksperter (Søren, Jonas, Andreas, Morten etc.) i Danmark har beskrevet hvor vigtigt det er at kunne sætte sit abonnement på pause – eller opsige det nemt og ubesværet.

Hvor nemt er det for dine kunder? Kan du gøre noget bedre?

 

1-Jan-06-2021-09-51-07-78-AM

 

About the Author

Find out more about the author and follow them and social media to stay connected with them

Jakob Soderberg

Jakob Soderberg

Jakob knows a lot about a lot of things. Including (not excluding) fundraising, subscription based business models, IPA's and IPO's plantbased foods and barefoot running.