Kom fra en abonnementsidé til en abonnementsforretning

12 November 2020- 4 min read

Du kigger drømmende ud ad vinduet… dit hoved er fyldt med spændende idéer. Du ved lige præcis, hvad du gerne vil have og hvad du vil kunne tilbyde… Du ser din forretning for dig… En abonnementsforretning med muligheder… 

... med gode kundeforhold, fleksible betalingsløsninger, skalérbar platform til når udlandet kalder, justérbar platform til når idéerne og forretningen vokser… en abonnementsforretning med potentiale til kæmpe succes.

Ja tak!

Men træk lige håndbremsen – tag en dyb indånding. Vejen dertil er altafgørende for om din forretning har disse muligheder. Så det er nu det gælder om at vælge den rigtige løsning for din forretning. Det er det afgørende øjeblik… du står og skal vælge “the Holy Grail”, so choose wisely.

Lad os sige at:

  • Punkt A er at have idéen og viljen – du er kampklar!
  • Punkt B er når din forretning er klar til at høste abonnenter!

 

Nu handler det om at komme fra A til B.

 

Der er mange forskellige veje.

Du kan bl.a. kode din egen abonnementsmotor (læs her hvorfor du lige skal overveje det en ekstra gang: læs her).

Der findes også utallige forskellige plug-ins, som du kan tilføje til din eksisterende forretning… dog opleves der ofte en utilstrækkelighed i takt med at forretningen og kompleksiteten vokser.

OG så er der abonnementsplatformene. De platforme, som er 100% engageret i abonnementsverdenen og som har bygget en forretning op med det ene formål at skabe den bedste abonnementsløsning for virksomheder og deres kunder.

 

Altså sådan nogle som Upodi.

 

Vi er en startup virksomhed, som de sidste fire år har hjulpet mere end 100 virksomheder med at komme fra A til B. Vi stræber efter intet andet end at udbyde den bedste abonnementsplatform til ALLE virksomheder (uanset om du er SaaS, medlemsklub, Box, IoT eller noget helt femte).

 

Kan du huske alle de muligheder som blev nævnt øverst? De er naturligvis en integreret del af Upodi. Vi automatiserer abonnementsdelen for dig, så du kan fokusere på din kerneforretning – det kalder vi en win-win situation, da vi begge får lov at gøre hvad vi er bedst til.

 

Vil du læse mere om vejen til automatisering, vejen fra A til B – så læs vores e-bog her: https://landing.upodi.com/vejen-til-automatisering   

 

screenshot-41

 

About the Author

Find out more about the author and follow them and social media to stay connected with them

Mette N. Mortensen

Mette N. Mortensen

Mette N. Mortensen is a student employee with a thirst for Marketing. She is driven by her passion, and takes pride in providing the best results possible. As a Marketing Manager, her goals include providing relevant and exciting content, innovative solutions, and provide value to both company and customers. In addition to working at Upodi, Mette is taking her Master degree in Strategic Communication at Aarhus BSS.