Teknisk Churn

25 November 2020- 4 min read

Ville det ikke være fedt at kunne se ind i fremtiden?

For eksempel, ville det ikke være fedt at kunne forudse fejlende betalinger før de var fejlende?

I modsætning til traditionelle transaktionsbaserede virksomheder behøver abonnementsvirksomheder ikke at starte fra nul hver måned, kvartal eller år. Der er en rar stabil bundlinje af forudsigelige indtægter, simpelthen på grund af valget af forretningsmodel.

 

I en abonnementsvirksomhed er du meget afhængig af betalingsmetoder, der er registreret. De fleste slutkunder ønsker ikke at betale deres abonnement midt på natten, og derfor bruges sælger-initierede transaktioner ofte til abonnementer.

 

Betalingsmetoder bliver automatisk overvåget for at sikre sundhed i  betalingsmetoderne i Upodi. Hvis et kreditkort eller en anden betalingsmetode forfalder - udløber, blokeres, tilbagekaldes eller lignende - markeres det med denne status, og systemet vil automatisk undgå fremtidige transaktioner med denne betalingsmetode. Dette sikrer ingen ekstra omkostninger forbundet med udførelse af transaktioner på betalingsmetoder, som aldrig bliver vellykket.

 

Vi holder styr på disse helbredstilstande i Upodi, hjælper dig med at undgå at spilde tid og penge med at opkræve betalingsmetoder, som vi allerede ved ikke fungerer. Samtidig muliggør det, at man kan kommunikerer til kunden på det rigtige tidspunkt, f.eks. hvis betalingsmetoden skal ændres. Dét alene er en gylden mulighed for at undgå ”technical churn”.

 

Forestil dig at du forudser en potentiel udfordring med en betalingsmetode og du har mulighed for proaktivt at informere dine kunder omkring dette og dermed undgår en hver form for afbrydelse i deres modtagelse af dit produkt/service?

 

1-Jan-06-2021-09-51-07-78-AM

 

Disse helbredstilstande kan sende en e-mail til kunden, hvis det er muliggjort i marketing sektionen i Upodi, som så vil informere kunden inden betalingsfristen om at deres betalingsmetode er ved at udløbe, blive blokeret eller på anden vis invalid for kommende betaling

 

Ved at vise dine kunder at du går op i deres medlemskab og prøver at undgå, at der sker en form for afbrydelse af deres produkt/service, er noget som de fleste mennesker sætter pris på.

 

Det er simpelthen (kort og godt) god service. Og derudover er det også, ligegyldig din forretningsmodel, en god måde at bygge et ”long lasting relationship” mellem dig og dine kunder.

About the Author

Find out more about the author and follow them and social media to stay connected with them

Lasse Rønn

Lasse Rønn

Lasse Rønn is the Product and Customer Experience Manager at Upodi and loves helping people by providing the best services and making sure the customers are involved in the process. He has spent the majority of his career on providing the best customer service, gaining a lot of experiences in customer relations. Outside of the office, Lasse enjoys spending time with his two kids and playing board games.