Blog / Learning Thursday, August 20, 2020

Teknisk Churn

Lasse Rønn

Teknisk Churn

Ville det ikke være fedt at kunne se ind i fremtiden?

 

For eksempel, ville det ikke være fedt at kunne forudse fejlende betalinger før de var fejlende?

 

I modsætning til traditionelle transaktionsbaserede virksomheder behøver abonnementsvirksomheder ikke at starte fra nul hver måned, kvartal eller år. Der er en rar stabil bundlinje af forudsigelige indtægter, simpelthen på grund af valget af forretningsmodel.

 

I en abonnementsvirksomhed er du meget afhængig af betalingsmetoder, der er registreret. De fleste slutkunder ønsker ikke at betale deres abonnement midt på natten, og derfor bruges sælger-initierede transaktioner ofte til abonnementer.

 

Betalingsmetoder bliver automatisk overvåget for at sikre sundhed i  betalingsmetoderne i Upodi. Hvis et kreditkort eller en anden betalingsmetode forfalder - udløber, blokeres, tilbagekaldes eller lignende - markeres det med denne status, og systemet vil automatisk undgå fremtidige transaktioner med denne betalingsmetode. Dette sikrer ingen ekstra omkostninger forbundet med udførelse af transaktioner på betalingsmetoder, som aldrig bliver vellykket.

 

Vi holder styr på disse helbredstilstande i Upodi, hjælper dig med at undgå at spilde tid og penge med at opkræve betalingsmetoder, som vi allerede ved ikke fungerer. Samtidig muliggør det, at man kan kommunikerer til kunden på det rigtige tidspunkt, f.eks. hvis betalingsmetoden skal ændres. Dét alene er en gylden mulighed for at undgå ”technical churn”.

 

Forestil dig at du forudser en potentiel udfordring med en betalingsmetode og du har mulighed for proaktivt at informere dine kunder omkring dette og dermed undgår en hver form for afbrydelse i deres modtagelse af dit produkt/service?

 

Medlemsklub

 

Disse helbredstilstande kan sende en e-mail til kunden, hvis det er muliggjort i marketing sektionen i Upodi, som så vil informere kunden inden betalingsfristen om at deres betalingsmetode er ved at udløbe, blive blokeret eller på anden vis invalid for kommende betaling

 

Ved at vise dine kunder at du går op i deres medlemskab og prøver at undgå, at der sker en form for afbrydelse af deres produkt/service, er noget som de fleste mennesker sætter pris på.

 

Det er simpelthen (kort og godt) god service. Og derudover er det også, ligegyldig din forretningsmodel, en god måde at bygge et ”long lasting relationship” mellem dig og dine kunder.

Did you like this article?

There are more ways to allow us to share our knowledge.

Cardless trial Let's talk!

Fancy a newsletter?

Stay up to date and subscribe to our newsletter to get the latest news.